REALbit Prezentare
REALbit Servicii
REALbit Portofoliu
REALbit Avantaje
REALBIT Contact
         
   Decupaje  Lemn  Marmura   Metale
   Metalex  Plexiglass  Prolite   

   REALbit executa o gama variata de articole promotionale cu finisaje de calitate, oferind cele mai bune solutii de personalizare si promovare. In fiecare an de la infiintare, am evoluat atat prin cresterea continua a numarului de clienti si a volumului cifrei de afaceri, cat si prin diversificarea produselor si serviciilor oferite. Am dezvoltat relatii de durata cu partenerii nostri, care au gasit intotdeauna un serviciu de calitate, rapid si sigur.
   Acordam o atentie constanta calitatii, avem abilitatea de a crea obiecte originale, folosind tehnologii moderne si finisaje artistice.
   
   Gama variata de produse si servicii, REALbit raspunde celor mai rafinate gusturi, oferind clientilor posibilitatea de a realiza lucrari complexe cu garantia calitatii si promptitudinii livrarii.
   Oferim o gama variata de modele de obiecte promotionale clasice sau moderne, simple sau cu textura foarte complexa. Acestea pot fi confectionate din lemn, plastic, aluminiu sau alama. Executam lucrari pentru tablouri, fotografii, plachete omagiale, postere etc.De asemenea, va oferim intr-o gama larga de culori si grosimi decupaje dreptunghiulare, ovale si circulare.


   Oferim o gama larga de servicii cum ar fi: gravura mecanica pe orice tip de material; serigrafie ; decupare/aplicare autocolant ; decupare computerizata ; firme luminoase , marci, branduri, sigle decupate, gravate, 3D, obiecte promotionale (personalizare prin gravare).

   Puteti consulta serviciile si produsele noastre prin selectarea categoriei din lista

   Va punem la dispozitie o gama variata de produse de cea mai buna calitate, pentru a conferi firmei dumneavoastra siguranta unei imagini de caracter . Prin serviciile oferite de noi aveti acces la cele mai moderne mijloace de personalizare si promovare a materialelor dumneavoastra promotionale .

r_1_1 r_1_2 r_1_3
r_2_1 r_2_2 r_2_3
r_3_1 r_3_2 r_3_3
r_4_1 r_4_2 r_4_3
r_5_1 r_5_2 r_5_3
r_6_1 r_6_2 r_6_3
Nume  
E-mail