REALbit Prezentare
REALbit Servicii
REALbit Portofoliu
REALbit Avantaje
REALBIT Contact

   REALbit executa o gama variata de articole promotionale cu finisaje de calitate, oferind cele mai bune solutii de personalizare si promovare.
   In fiecare an de la infiintare, am evoluat atat prin cresterea continua a numarului de clienti si a volumului cifrei de afaceri, cat si prin diversificarea produselor si serviciilor oferite. Am dezvoltat relatii de durata cu partenerii nostri, care au gasit intotdeauna un serviciu de calitate, rapid si sigur.

   Acordam o atentie constanta calitatii, avem abilitatea de a crea obiecte originale, folosind tehnologii moderne si finisaje artistice.
   Gama variata de produse si servicii, REALbit raspunde celor mai rafinate gusturi, oferind clientilor posibilitatea de a realiza lucrari complexe cu garantia calitatii si promptitudinii livrarii.


   Oferim o gama variata de modele de obiecte promotionale clasice sau moderne, simple sau cu textura foarte complexa. Acestea pot fi confectionate din lemn, plastic, aluminiu sau alama. Executam lucrari pentru tablouri, fotografii, plachete omagiale, postere etc. De asemenea, va oferim intr-o gama larga de culori si grosimi decupaje dreptunghiulare, ovale si circulare.

Portofoliul de produse:

   Oferim o gama larga de servicii cum ar fi: gravura mecanica pe orice tip de material; serigrafie; decupare/aplicare autocolant; decupare computerizata; firme luminoase, marci, branduri, sigle – decupate, gravate, 3D, obiecte promotionale (personalizare prin gravare).
   Puteti consulta serviciile si produsele noastre prin selectarea categoriei din lista.
   Va punem la dispozitie o gama variata de produse de cea mai buna calitate, pentru a conferi firmei dumneavoastra siguranta unei imagini de caracter. Prin serviciile oferite de noi aveti acces la cele mai moderne mijloace de personalizare si promovare a materialelor dumneavoastra promotionale.

Gravura

   Este procedeul tehnic folosit la realizarea majoritatii produselor oferite de firma noastra. Detinem utilaje performante in domeniu si avem posibilitatea de a grava mecanic orice tip de material: PVC, PLEXIC, ABS, ALUMINIU, ALAMA , BRONZ, INOX, METALE PRETIOASE, STICLA, PILELE, HARTIE,MARMURA si GRANIT etc.
   Toate masinile de gravat din dotare sunt comandate de calculator fapt ce mareste precizia de prelucrare si totodata asigura o calitate sporita si un design produselor noastre.
   Este folosita in principal in domeniul signalecticii internationale, obiectelor promotionale, prolite-urilor si a personalizarilor de orice fel.

   Produsele realizate prin gravura: pixuri, brichete inscriptionate, plachete omagiale, placi funerare plachete inscriptionate (DIRECTOR, INCHIS, DESCHIS, ORAR etc), ceasuri personalizate, etichete volumetrice, prolite-uri,
   Va punem la dispozitie o gama variata de produse de cea mai buna calitate, pentru a conferi firmei dumneavoastra siguranta unei imagini de caracter. Prin serviciile oferite de noi aveti acces la cele mai moderne mijloace de personalizare si promovare a materialelor dumneavoastra promotionale.Va invitam sa consultati exemplele grafice oferite.

Prolite

 - Gravura executata pe plexic prevazuta cu un sistem de iluminare aplicat pe cant, ce le confera efecte deosebite si vizibilitate nocturna.
 - Marimea maxima de prolight pe care o putem realiza este de 305x85 cmsi este in general data de marimea standard a neonului(60,90,120 cm etc.) Iluminarea se poate executa si cu ajutorul LED-urilor
 - Prolite-urile realizate de noi se pot expune atat in interior cat si la exterior.
 - Va puteti alege orice contur de grafica, inclusiv imagini, ce se pot grava pe plexiglass.
 - Cutia ce ascunde bara de led-uri sau de neon se realizeaza in general din profil metalic
 - De asemenea oferim si o gama larga de mini prolite-uri care, asemeni prolite-urilor acestea sunt prevazute cu sistem de iluminare, insa de mici dimensiuni. Sunt prevazute cu talpa pentru a putea fi expuse pe birou sau rafturi.
 - Se realizeaza din plexiglass incolor, de diferite grosimi, iar iluminarea se poate face in mai multe culori.

r_1_1 r_1_2 r_1_3
r_2_1 r_2_2 r_2_3
r_3_1 r_3_2 r_3_3
r_4_1 r_4_2 r_4_3
r_5_1 r_5_2 r_5_3
r_6_1 r_6_2 r_6_3
Nume  
E-mail